Fotografen

Min historia bakom kameran

Jag heter Frida, är 26 år och bosatt några mil utanför Göteborg. Min tid bakom kameran påbörjades i ung ålder när jag fick min första analoga kamera. Mitt genuina intresse för fotografering väcktes däremot till liv först i tonåren när jag började fotograferande hästar. Många dagar tillbringades på diverse tävlingar och mitt bildarkiv byggde snabbt upp sig. Min närvaro på tävlingar avtog dock 2012 då tiden inte räckte till mellan studier och jobb. Jag övergick då till andra motiv, även om jag gillar att fotografera hästar när möjligheten finns. Att återvända till hästfotograferingen har varit i tankarna under ett antal år. Det är något magiskt att få fotografera dessa underbara individer. Om jag senare väljer att bli mer aktiv inom hästfotograferingen återstår att se.

Det var mitt intresse för fotografering som senare ledde in mig i en värld av programmering och webbutveckling. Under år 2008 lanserades webbsidan för första gången, då under namnet fridawestergrenfoto.se. Webbsidan genomgick några år senare en ordentlig uppdatering där den bland annat fick sin nuvarande namn. Mitt tycke för att bygga upp webbplatser fick mig att söka in till en utbildning, då jag kunde se mig själv bygga upp en karriär inom det. Med tre års studier och en kandidatexamen bland mina meriter har jag skapat mig en djupare förståelse för webbutveckling och allt det inkluderar.

Tjänster

Beställning av fotografering och bilder

I mån av tid tar jag emot bokning av fotografering, både privat samt på tävling. Vi kommer tillsammans att diskutera och planera fotograferingen, där du får lyfta fram eventuella önskemål och idéer.

 

Hur köpta bilder får användas regleras av det avtal som båda parter kommer överens om vid beställning. Ska bilderna senare användas på annat sätt än det som är angivet i avtalet behöver det meddelas. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, jag svarar vanligtvis på mejl inom 24h.

Publicerat

Urval av bilder som tryckts

Folderbilder

Folderbilder

Vestur
2013

Folderbilder

Folderbilder

Göteborg Horse Park
2012

Artikelbild

Artikelbild

Hästfocus
Nr 1, 2011

Cover

Cover

PRE en competición
Nr 16, 2010

Artikelbilder

Artikelbilder

PRE en competición
Nr 16, 2010