Solnedgång vid Aspen

Under eftermiddagen var jag vid Aspen och fotograferade i solnedgången. Hade turen med att en skock av måsar hade samlats längst ut på piren, vilket resulterade i dagens bild.
 

Dagens fotografering

Under dagen blev det en kortare fotografering vid sjön Aspen. Denna mås valde en något annorlunda plats att försöka landa på, vilket inte gick speciellt bra. Efter att försökt hålla balansen med vingarna i några sekunder valde den att lämna trädstubben och söka sig till annan plats. Bilderna har även publicerats i portfolion.
 

I enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) krävs samtycke från varje enskild person vid fotografering samt lagring av bilder. Med anledning av lagen har bildarkivet tagits bort på obestämd framtid. Min förhoppning är att kunna publicera bildarkivet igen. Innan det sker behöver jag dock ha fått mig en bättre uppfattning om lagen.

Göteborgs skärgård

Hej och god fortsättning på det nya året!

Idag var jag iväg med kameran för första gången 2018. Det blev en kort tur ut i Göteborgs skärgård där vi började med Öckerö. Klipporna i välbesökta Hummerviken var kraftigt isbelagda, så vi åkte ganska snabbt vidare till Hönö Klåva. Efter någon halvtimme tog vi oss istället ut till södra delen av Fotö där vi stannade tills solen gick ner. Bilderna från eftermiddagen finns nu att se i portfolion under Landskap.